Copyright 2021 - KauneudenhoitopalvelutHoidot


Nuoriso ihonpuhdistus (alle 18 v.) (n. 1h)

Nuorille tarkoitettu hellävarainen ihonpuhdistus. Mukaan saa ihonhoitovinkkejä ja kotihoito-ohjeita. Hoito sis. alkupuhdistuksen, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion ja loppuvoiteet.

Mekaaninen ihonpuhdistus (1h)

Ihon syväpudistus sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti epäpuhtaalle iholle. Hoito sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion ja loppuvoiteet.

Ultraääni-ihonpuhdistus (1h)

Tehokkaasti ihoa puhdistava ultraäänihoito. Hoito sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraääni-ihonpuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion ja loppuvoiteet.

Kemiallinen ihonpuhdistus (1h)

Happohoito sopii kaikille ihotyypeille, se puhdistaa ihoa, tasapainottaa talin eritystä ja uudistaa soluja. Hoito sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, happokuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion ja loppuvoiteet.

Timanttimikrohionta (n.45min)

Hoito uudistaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Se poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja tukkeumia sekä kuollutta ihosolukkoa. Iho on pehmeä ja vastaanottokykyinen. Hoito sis. alkupuhdistuksen, timanttihionnan, tehoampullin, naamion ja loppuvoiteet.

Selän puhdistus (1h)

Hoito sopii kaikille, joilla on epäpuhtauksia selän/hartian seudulla. Hoito sis. alkupuhdistuksen, höyrytyksen, selän mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion ja loppuvoiteet. Kasvohoidot:

Täydellinen kasvohoito (sis.ihonpuhdistuksen) (1,5h)

Peruskasvohoito mukautetaan juuri sinun ihotyyppisi tarpeiden mukaan, kaikki tuotteet valitaan 100 % asiakaskohtaisesti. Hellävarainen puhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, hieronta, naamio ja hoitovoide valitaan aina yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

Peeling resurfacant- tehokuorinta kasvohoito (1h)

Hoitolassa tehtävä tehokuorinta, jonka perustana on kaksi kuorivaa menetelmää: kemiallinen kuorinta (glykolihappo + salisyylihappo) ja mekaaninen kuorinta (korundum -kristallikiteet). Hoito sopii kaikille ihotyypeille, paitsi herkälle iholle ja sitä suositellaan mm. stressaantuneelle ja huonosti toimivalle iholle sekä erityisesti ensimmäiseksi hoidoksi tehostamaan erikoishoitojen vaikutusta. Ihosta tulee välittömästi pehmeä, heleä ja elinvoimainen.

Anti-age retinoli-happokuorinta (1h)

Hoito sopii erityisesti ikääntyvälle iholle. Se madaltaa ryppyjä ja juonteita, kirkastaa ja tasoittaa ihoa sekä uudistaa soluja. Parhaat hoitotulokset saavutetaan sarjahoidolla 3-6 krt. Hoito sis. alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, retinoli-happokuorinnan, naamion ja loppuvoiteet.

Neulaton mesoterapia (1h 15min)

Tämä on turvallinen ja tehokas hoito, jolla saadaan kivuttomasti näkyviä tuloksia. Hoito perustuu elektroporaatioon, joka hyödyntää sähkövirtoja ja parantaa solukanavien läpäisevyyttä – tämä edistää tehoaineiden imeytymistä syvälle ihoon. Hoidossa käytetään myös LED-väriterapiaa, joka kiihdyttää verenkiertoa, kiinteyttää ja kohottaa. Neulaton mesoterapia soveltuu kaikille ihotyypeille ja tämä on erittäin hyvä vaihtoehto neulahoidoille!

Mesoterapian vaikutukset:
- Kiinteyttää ihoa
- Tehokosteuttaa ihoa
- Parantaa ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa
- Lisää ihosolujen vastaanottokykyä
- Parantaa solujen toimintaa
- Rentouttaa kasvojen lihaksia
- Avaa solukanavia ja kuljettaa tehoaineita syvälle ihoon

Hoito voidaan tehdä joko yksittäisenä hoitona tai sarjahoitona (4-6 kertaa viikon välein). Sarjahoidolla saadaan parhaat mahdolliset tulokset, jotka kestävät pidempään.

- Zoner Anti-Age kasvohoito (1h)

Kolmivaiheinen Zoner hoito:
- Biostim cell – madaltaa juonteita, parantaa kudoksen rakennetta, parantaa ihonsävyä ja soluaineenvaihduntaa.
- Radiolift – radiofrekvenssihoito täyttää ja liftaa ihoa välittömästi käsittelyn jälkeen ja vaikutus jatkuu hoidon jälkeen usean kuukauden ajan.
- Mesoporaatio – aktiiviaineiden tehokas imeytys elektroporaation avulla.

Tämä mahdollistaa aktiiviaineiden kulun syvemmälle ihoon ilman kipua, ihon rikkoutumista ja tulehdusriskiä verrattuna perinteiseen neulamesoterapiaan.
Zoner- kasvohoito on miellyttävä ja hellä mutta tehokas kasvohoito ja sopii kaikille ihotyypeille.

RF-kasvojen kohotus (45 min)

Kollageenin ja elastiinin tuotannon stimulointi. Kohottava, silottava ja juonteita silottava vaikutus. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, 30 min radiofrekvenssihoito ja naamio.

Kasvohieronta (30 min.)

Decoltee-kaula-kasvohieronta, joka rentouttaa ja kosteuttaa.

Sothys erikoiskasvohoidot:

Hydra 3HA Hyaluronic –tehokkaasti kosteuttava kasvohoito (n. 1,5h)

Hemmottele ihoasi intensiivisesti kosteuttavalla 90 minuutin erikoishoidolla, joka antaa ihollesi näkyvät tulokset heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle. Hoidossa käytetään Digi-Esthétique® hierontamenetelmän, joka tekee hoitokokemuksesta ainutlaatuisen hemmotteluhetken. Hoidossa käytetään tehokosteuttavat seerumit, naamiot ja voiteet.

βP3. TRI-COMPLEX™ kiinteyttävä erikoishoito

hβP3. TRI-COMPLEX™ kiinteyttävä erikoishoito saa nimensä kasvipohjaisesta SAHRAMI-SOPHORA-PEPTIDIT kolmoisyhdisteestä. Sahrami ja sophoran kukka on valittu hoitolinjan aktiiviaineiksi, koska ne vahvistavat ihon omaa puolustusmekanismia taistelemaan vapaiden radikaalien aiheuttamaa oksidatiivista stressiä vastaan sekä uudistavat ihoa. Uuden aikakauden peptidit puolestaan suojaavat ihoa kronologisen ikääntymisen näkyviltä vaikutuksilta (juonteet ja ihon veltostuminen). Hoitoa suositellaan 3 hoidon sarjana (1 hoito/vko), jolloin kiinteyttävä vaikutus iholla jatkuu vielä sarjahoidon jälkeisellä viikollakin

Energisante - energisoiva erikoiskasvohoito (1h 15 min)

Energisoiva erikoishoito väsyneelle iholle. Siperian ginseng -uute ja rentouttava Digi-Esthétique® -hieronta tarjoavat hoitokokemuksen, joka kirkastaa ihoa ja aktivoi soluenergian tuotantoa, jolloin ihon toiminnot parantuvat ja ihosta tulee elinvoimainen, heleä ja tasaisen sileä. Sopii myös esivalmistavaksi hoidoksi tehostamaan sarjahoitojen tulosta. Hoito sisältää entsymaattisen kuorinnan (halutessa myös kevyen mekaanisen puhdistuksen), energisoivat teholiikkeet siperian ginseng tiivisteellä, rentouttavan digi-estetique hieronnan, kirkastavan kaksoisnaamion sekä heleyttävät hoitovoiteet. Tuloksena rentoutunut, hyvin levännyt iho joka on täynnä elinvoimaa! Suosittelemme tätä hoitoa elottomalle iholle 3x sarjahoitona (1 hoito/vko). Soveltuu kaikille ihoille sekä kaikille yli 25 vuotiaille.

Hoitolassamme tarjoamme myös muita hoitoja kuten jalkahoitoja, geelilakkauksia, kestovärjäyksiä, sokerointeja sekä kestopigmentointeja. Katso hoitojen hinnat täältä.


Hoidot
Seuratkaa meitä! f vkinstagram