Copyright 2021 - Kauneudenhoitopalvelut

TKNpen mikroneulaus

Mikroneulaushoidossa ihon pintaan tehdään lukematon määrä mikroskooppisen pieniä reikiä (=mikrokanavia), joiden kautta ihoon imeytetään tehoaineita syvälle eri kerroksiin.
Samalla kun tehoaine aktivoituu ja hoitaa haluttuja kohteita, neulojen aikaansaama vaikutus tehostaa uuden kollageenin muodostusta, jolloin ihon tukikudos vahvistuu ja iho napakoituu.
Mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistamiseen, eli ihon oman kollageeni- ja elastiinisidosten uusiutumiseen, joten tulosten näkyminen vie oman aikansa.
Tulokset alkavat näkyä ihon uusiutumisnopeudesta riippuen 4-6 viikon kuluttua hoitosarjan aloittamisesta.

Käytämme hoidoissa Toskani Cosmetics medikaalisia ja esteettisen lääketieteen käyttämiä puhtaita kuorintahappoja, seerumeita ja hoitoaineita. Tehoaineet imeytyvät syvälle ihoon, antaen maksimaalisen tehon ihon hoitamiseen.
Hoitoja suositellaan sarjahoitoina, mutta jo yhdellä hoidolla saavutetaan näkyviä tuloksia.

Soveltuu käytettäväksi erilaisten ihon ongelmien hoitamiseen: Ihon ikääntyminen, aknearvet, selluliitti, raskausarvet, pigmentaatio, laajentuneet ihohuokoset, juonteet yms.

Mikroneulaushoito suositellaan tehtäväksi 3-6 kerran sarjana 2-6 viikon hoitovälein.
Saat huomattavasti suuremman tehon mikroneulauksesta, kun stimuloivia ja aktivoivia hoitokertoja on säännöllisesti sarjana. Jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman stimuloinnin ja paremman hoitotuloksen. Hoidossa ei ole haittavaikutuksia ja sitä voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina.
Hoidossa on lyhyt toipumisaika ja se sopii kaikille ihotyypeille ja kaikille ihoalueille.

Hoitoa ei voida antaa verenohennuslääkkeitä ja säännöllisesti särkylääkkeitä käyttäville, insuliinihoitoista diabetesta sairastaville tai jos hoidettavalla alueella on aktiivista aknea tai ihoinfektio.
Raskauden aikana hoitoa ei suositella.

Iholle ei tule laittaa mitään tuotteita seuraavaan kuuteen tuntiin tai mielellään koko päivänä.
Hoidon jälkeen tulee välttää saunaa, uimista, hikiliikuntaa sekä aurinkoa saman päivän aikana.
Vältä ihosi kosketusta seuraavaan päivään.
On hyvä vaihtaa puhdas tyynyliina yöksi hoidon jälkeen.

Mikroneulaus kasvot + kaula 159€
Mikroneulaus silmänympärysiho 109€

Lisätietoa 040 643 7750, Olga
Seuratkaa meitä! f vkinstagram